måste spörta typ som gunde svaun

har gått långpromenader senaste dagarna, riktit skönt! igår blev det en morgonpromenix runt djurgårn me syrran. efter det gick vi lite i butiker å ja köpte nya nr't av MD å en räkmacka som ja avnjöt i humlan sen begav vi oss hem, jag sov en timme innan vi drog till gymmet där ja brände av ett rygg/biceps-pass.
idag tog ja en aktiv vilo-dag dvs att det blev lite athletic fitness träning på karlbergs hinderbana.
tog även en joggingrunda i skogen.. skönt me lite variation i träningen.
det som jag känner att ja får ut av cardio som promenader å röra på sig ute är att ja får en ökad aptit, så ja gör det inte för å komma i nån jättebra form till sommarn som man skulle kunna tro hehe.. har väl snittat 6mål per dag senaste veckorna men har inte vägt mej på flera månader.. bryr mej inte lika mkt om vikten längre, bara det ser okej ut så spelar det ingen roll va en våg visar:)
efter denna dag snurrar tankarna kring att köra ett rejs athletic fitness haha
nehe nu blev klockan mkt..

shuue


beef is king!


tillbaka från en två veckors förkylning, kört en vecka nu..
beställde lite efterlängtade tillskott igår, har knappt haft råd innan att unna mej det även om ja väntat i 2år på att det skulle börja säljas i sverige. Muscle Meds heter märket.. kai greene e sponsrad av dom, så det ska bli grymt å få prova samma grejer:)
Det jag beställde var deras köttprotein Carnivor och Hexaghen som är en IGF1/GH optimizer/booster.. längtar till ja får hem det, ska bli galet kul å prova:)
nehe, nu börjar snart gossip girl
önskar alla en skön träningsvecka!

xoxo gossip boy


 



RSS 2.0