Det kan nog bli bra det här!

Fillåt för bloggtorkan denna vecka, har inte riktigt haft tid och ork. Har vilat en timme efter jobbet för att sedan gå till gymmet, kommit hem å duschat, ätit, sett på paradise hotel och arga snickaren för att sedan gått å lagt mej.. Kommit i säng runt 21 tiden så lite tröttare än vanligt har man varit. Men känns bra att få dom timmars sömn jag behöver för att fungera å växa. Det e ju det den här årstiden är till för, växa! Så just prioriterar ja endast det som gynnar träningen! Och känner verkligen på mej att jag kommer ha igen allt nästa år!:)

Var med syrran på stan igår utan att shoppa ett endast plagg! Behöver nya skor och en mössa men det enda pengarna gick åt till var sms-biljetter, en kaffe å en kesella:) Hittade iaf en jacka åt henne som hon slog till på, tänk va bra smak jag har! ^^
Kan erkänna att jag var nära att käka på burger king men åkte hem å lagade rostbiff med potatisklyftor istället:D

Precis ätit min kyckling och ris så nu ska jag snart upp till gymmet å köra utsida, baksida axlar och trapz..




Ha en skön söndag å glöm inte jersey shore ikväll;)

//Simon


Legday

Igår kom ja i säng tidigt, 21 tiden mer exakt.. Dock vaknade ja stup i kvarten från halv 3 fram till klockan ringde kl 05:50.. Så ingen skönhetsömn direkt. Gick upp för att göra min frulle som sett likadan ut mellen april-augusti.
Sen jag kom igång med träningen nu igen har ja hållt mej till den igen.
Till min stora förvåning yrde snön utanför fönstret.. saknas ju bara isbjörnar hehe.
Efter jag kom hem från jobbet tog jag ett varmt bad för att koppla av lite, efter det vilade ja en halvtimme innan jag å syrran slog sällis upp till gymmet. På vägen tog jag farväl av benen för ja visste att dom skulle få smaka..

Så här såg passet ut på ett ungefär.

Värmde upp med 4 set benspark.
5set vanliga knäböj
5set Frontsquats, knäböj med stång på framtill. (tar mer på framsida lår å mindre på rumpa)
4set Stiffleg deadlifts.
Efter det supersettade jag oneleg legpress med stående baksida lårcurl. 4set.
Avslutade med 3 set sittande baksida lårcurl.

Efter det va det bara försöka ta sig hem för att duscha, äta å vila.
Har en liten hatkärlek till benpass pga illamåendet som finns där under å efter passet.

Så här ser kostupplägget ut för tillfället för er som har undrat.

Frukost: 120gr fiberhavregrynsgröt med 5gr seltin(salt), 10gr psyliumfrön toppat kanel. 50gr whey protein. (100% Whey Gold Standard från Optimum Nutrition)

Mellanmål: 50gr Kaseinproteinshake. (100% Casein Gold Standard från Optimum Nutrition)

Lunch: 200gr kyckling & 100gr ris, alternativt potatis eller bulgur.

Innan träningshake: 50gr Wheyprotein (100% Whey Gold Standard från Optimum Nutrition), 30gr snabba kolhydrater. (Fast Carbs från Fairing som är ett billigare alternativ till Vitargo.)

Under träningsdrink: SizeOn från Gaspari.

Efter träningdrink: 50gr Whey (100% Whey Gold Standard från Optimum Nutrition), 90gr snabba kolhydrater. (Fast carbs från Fairing som är ett billigare alternativ till Vitargo).

Middag: 200gr kyckling & 100gr ris, alternativt potatis eller bulgur.

Innan sovdags: 50gr kaseinprotein. (100% Casein Gold Standard från Optimum Nutrition)




Hoppas ni får en riktigt skön helg! // Kai Greene jr



Inne i byggbubblan.. å tänker inte komma ut på länge!

Kom precis hem från ännu en avklarad arbetsdag, har lite inrapporteringar att mejla in senare men först ska jag till "the place where dreams comes true" å köra lite tuttar å mage.. Har fortfarande träningsverk i benen från lördagens pass och i biceps'na från i förrgår.
Idag kom nya nr't av Flex ut.. Har aldrig köpt ett endaste nr av Flex, däremot har ja en halvmeter hög bunt från Muscular Development. Men eftersom Kai nu har signat för Flex som det verkar då han aldrig e med i MD längre men på Flex framsida så ringde ja runt till pressbyrån, press stop å interpress för att ta reda om den kommit ut idag på vart ja kunde hitta den! I centralen fanns den så åkte dit dirr på lunchen:)
Skönt med lite ny inspiration nu när man äntligen e tillbaka i träningsbubblan. Tänker stanna här inne ett bra tag nu! Älskar när jag har byggtänket dygnet runt för då finns det bara mat, träning å sömn i huvudet å sen ser man små resultat som får en att fortsätta kämpa!

Min hjälte..

Pallplats på beach 2011 reserverad;)

Fick till ett skönt bröst & triceps-pass igår. Helt okej utgångsläge efter omständigheterna, dvs varit borta från gymmet i ca 2månader. Känns skönt att veta att det är ett tag kvar innan det är sommar så man har tid att växa lite:) Om en timme blir det biceps & vader å shit va dom ska få smaka!:D
Varje set å varje rep räknas så nu ska varje pass ja avverkar vara mitt livs bästa! Klart att man har sina up's n down's vissa dagar men ska försöka till max;)
Sitter å laddar inför passet med några avsnitt från Kai's senaste film REDEMPTION! Bästa!

Här är första delen. Check it out!

Tack för att du finns KAI GREENE! vet att du läser det här.. hallå!? vem vet!?;)


believe that!

Precis ätit min frulle bestående av 120gr fiberhavregrynsgröt, 5gr seltin, 10gr pfsyliumfrön toppat med kanel å sen en 50g whey-proteinshake på det. Gillar att väga min mat å det är något jag kommer hålla fast vid även fast det blir en del besök på donken så känns det bra att väga frukosten, träningsdrinkarna å den mat ja äter hemma.

Igår va ja till fitnessworld å brände av ett benpass med elias som ni kan följa på www.elias.kroppsnytt.se. Han är ca en vecka ut från en tävling i österike för tillfället. Önskar dej all lycka brush.
Efter benpasset åkte jag och fyllde på mitt förråd med diverse tillskott som t.ex preworkout-produkter från gaspari å whey samt kasein protein från optimum.

Idag är det bröst å triceps som står på tur men utöver det så ska det chillas galet med ett varmt bad efter passet å ikväll är det jersey shore! yessirrr!

Gissa vem jag lekte att jag var på benpasset igår..




Hoppas ni läsare har en skön söndag!



22år!

grattis på lilla mej! :) har varit en grymt skön födelsedag med sol å många gratulationer som värmde supermycket! tänkte fira med ett pass på gymmet men blev för tajt mellan jobbet å tårtan så det fick bli en vilodag.. men imorn e det träning, utan tvekan! ;)


it's on..

Efter nästan två månader borta från stället där drömmar förverkligas så är det skönt att vara på väg tillbaka.
Nu har jag iaf kört igenom kroppen en gång och börjat sköta kosten lite bättre.. Föredrar helt klart att väga målen å gå å lägga mej vid 22 istället för att leva på kaffe å donken å komma hem vid allt från 3 till 7 på morgonen.
Visst måste man leva också men jag mår som bäst när jag sköter allt å ser ut därefter.
Har lite problem med ryggen som vanligt så jag tänker inte gå ut för hårt i t.ex knäböjen förrän det känns bättre.
För tillfället är målet lite diffust och har inga skyhöga ambitioner med träningen, utan vill bara växa och om jag kommer att stå på en scen får tiden utvisa.
Nu är det läggdags.. imorn fyller jag 22 år! Med andra ord sista året som junior för min del..


Bringin it back..



I AM NOT A HUMAN BEING

Blev åter igen medlem på flex i veckan och det känns faktist bra men kommer nog försöka köra på World Class under helgerna. Fick en burk protein av en polare så gör det bästa av situationen.. Kommer troligtivis bli ett SL-kort under vintern för att dra ned på utgifterna och bara prioritera träningen.
Om jag ska bli ett mafakka djur? Yessiiiirrrr!


Bloggtorkan fortsätter..

Hej alla trogna bloggläsare! Kul att se i statsen att ni fortsätter titta in varje dag för att se om det hänt nåt nytt! Tyvärr har jag en svacka när det kommer till träningen.. Så för tillfället prioriteras jobbet å bilen mest men jag lovar att ta tag i träningen så fort jag har möjlighet att ta mej till gymmet. Tycker inte om att ha det så här men men.. Kommer gå in i gymmet med full motivation nästa gång!
Hoppas ni sköter träningen bättre än mej iaf :)


RSS 2.0