dream big!

Nu börjar jag komma in i dietandet, har varit hungrig dygnet runt å suttit å drägglat under matlagningsprogram å fantiserat om diverse cheatmeals å dylikt i över en vecka men nu börjar suget släppa mer å mer.
Känns så seriöst att väga maten, lägga sig i tid och fokusera på gymmet.
Det e en stor del av tävlandet, för tävlingen sker inte bara på scenen under en dag utan den börjar när du sätter upp dina mål.. dock avgörs det under en dag men ingen ska komma in bättre förberedd än mej!

Idag spelades min låtönskning på radio, motiveringen var att jag skulle vilja höra Lorentz & M.Sakarias ft. Newkid- Lever min dröm.. för idag känns det som jag lever min! ;)




Oops, nu ringer mat å sov klockan igen! dags för nattproteinet innan jag ska lägga mej å få min välbehövliga skönhetsömn efter dagens pass.. gonattpuuss^^

7månader ut från tävling

Har påbörjat en helhjärtad satsning mot Luciapokalen nu! Går nu in i gymmet med full fokus! Nu är det på med skygglapparna i med hörlurarna och slutpratat med folk under passet!
Kände att det skulle bli svårt att lyckas med sin debut utan hjälp av någon med erfarenhet så därför är jag superglad över det på började sammarbetet med Johan Ederer. Han kommer coacha mig på vägen mot mitt mål!Vi siktar på att bygga så mycket som möjligt i 3-4månader innan jag påbörjar dieten i höst.
Idag var vi i Solna och krigade biceps och imorn blir det triceps hemma på Flex.
Vilar troligtvis i helgen för att vara pigg och fräsch till nästa vecka när jag börjar träna enligt nya splitten.
Blir en liten omställning kostmässigt, blir inte alls som jag ätit tidigare men jag har fullt förtroende för Johan!För Coach's ord är lag;)


bara en tanke..

Tankekraften e vinnarens hemlighet!
Vad är det som skiljer en vinnare från en förlorare? Jo, tankekraften och inställningen mot uppsatta mål!
Det är i huvudet vi sätter gränsen för vad som är möjligt.
Ingen föds med bättre förutsättningar än någon annan.
Vi kan inte välja kropp, hudfärg eller de gener vi ärver av våra föräldrar men vi kan bestämma vad vi gör med det vi tilldelades.
Om du tror att du kan kan gör något så e det större chans att du lyckas än om du tvekar och tvivlar på dej själv.
För om DU inte tror på dej själv eller tycker om dej, vem gör det annars?
Du måste även sätta upp dina mål, veta vilket/vilka dom är och hur du ska ta dej dit.
Tänk ett skepp som har full besättning, karta och ett mål som ska lämna en hamn. Chansen att dom når destinationen e stor.
Tänk nu ett skepp UTAN besättning, karta och mål. Bara en motor som driver den ut mot havs, säg att den lyckas lämna hamnen.. Sannolikheten e stor att den aldrig når någonstans utan sjunker på vägen..
Samma sak gäller för en person som vill åstakomma något i livet.
Allt stort börjar med en tanke!

Nu ska jag samla mina tankar, skriva upp mina mål och vägen dit och visualisera hur det är när jag nåt dit.
Man måste tänka som en vinnare för att bli en!




RSS 2.0