what time is it?

Randombild från igår.. it's t-shirt tiiiiime! :D





World Class, man blir vart man tränar;)

Hej hej alla bloggläsare! Idag har jag varit å handlat på ica.. köpte 2 mellanmjölk, en limpa, köttbullar och lite snabbmackaroner. Resten av dagen spenderade jag genom att äta chips å dricka öl framför tv'n.

Nej vänta det var inte jag det! För jag har varit på World Class i fredags, lördags å idag söndag. Blev Bröst och utsida axlar, rygg å baksida axlar och idag armar samt vader.

Passen blir så grymt mycket bättre när man varierar gym emellanåt. Känns som att man chockar kroppen med andra maskiner å övningar. Försöker alltid att låta bli att ha den där "just another day at the gym"-feeling'n..

När jag kom hem idag blev det ett varmt bad i vanlig ordning  följt av lite Gossip Girl. Nu har jag precis avslutat veckans jobbrapporter å kan luta mej tillbaka å njuta av Jersey Shore som börjar om 10min :)

En eller eventuellt två vilodagar väntar nu framför mej och det känns faktist  rätt välbehövligt.

Hoppas ni haft en skön helg och att ni e peppade till maxxis inför en kommande vecka med nya möjligheter.


Beach 07.. När man endast blev medlem på gymmet för att sola gratis;)



Simon says




Tack å gonatt!

Armpass i måndags, vilodag igår och framsida ben & vader idag. Veckorna verkar inte ha någon hastighetsbergränsning. När man ser på Gossip Girl å Jersey Shore på söndagar vet man att man har en hel arbetsvecka framför sig, när man sitter med kycklingen å kikar på arga snickaren på onsdagar vet man att man avverkat halva veckan.. Och på torsdagar när man sitter på WKB å äter buffé å pannkakor vet man att det snart är helg!
Men när det väl e fredag å helg, då e man för trött för att hitta på nåt utöver att kriga en timme på gymmet.
Och så rullar månaderna på för tillfället...

Nu sitter man här i soffan med trasiga ben å lite rapporteringar kvar att mejla in innan man kan få sin skönhetssömn. Så ska väl ta tag i det innan klockan blir för mycket.

På återhörande// Simon


Rätt blöt tisha efter kvällens benpass.. INTENSE!


cha cha!

Igår va ja på world class å brände av ett rygg,baksida axel pass plus 3 set trapz..
Tog tuben hem å stannade vid centralen för att käka lite på burger king som jag längtat efter ett tag.. Blev så kall på vägen hem så tappade upp ett varmt bad dirr när ja kom in. Kvällen stavades jobbrapporter och soffan.

Idag blir det troligtvis vilodag.. Och jag som hade planerat passen denna vecka för att få in armpasset under helgen:( Men det är bättre att vara utvilad å prestera max än att gå på halvfart å riskera överträning.
Känner att jag måste få sitta inomhus å inte göra nånting oxå, så denna dag ska jag bara äta gott, lyssna på musik å få tiden att gå riktigt långsamt. Kanske blir en promenad på sin höjd:)

Höstig klassiker som spelats i många år här hemma :)


sovmorgon..

Ja gud va skönt det ska bli med sovmorgon tänkte jag igår när jag la mej kl 22.. Men självklart vaknar man vid kvart i 8, inte kunde jag somna om heller så ja gick upp och har nyss käkat lite frulle å nu sitter ja me en kaffe :)
Får se vilket gym det blir idag, blir kanske världsklass! "man blir vart man tränar" ;)


Nu e han äntligen fri! yessiirrrr! believe that!

Fredagsmyyys.. i form av bröstpass..

Ska släpa mej upp till gymmet för att ta ut de resterande krafterna under en timmes bröst & utsida axel-pass.
Sen blir det raka vägen till soffan och kommer inte lämna den förrän jag kryper till kojs för en lång natts sömn med en lång sovmorgon.. Imorn ska jag inte göra många knop kan jag lova! :)

Hoppas jag inte somnar i bänkpressen:D


Burning wheels..

Tillbaka i soffan.. Helt förstörd i benen! Utslagen hjälte! Idag lyckades ja iaf behålla maten å proteinshakarna i magen mest för att ja inte åt för nära in på passet. Hade ett helt outhärdligt håll och ett grymt flås genom hela passet. Intesivt sammanfattar nog mina pass rätt bra. Har precis fått i mej 200gr torsk å 100gr ris å chillar lite innan godnattproteindrinken.
Hoppas ni läsare varit å krigat lika hårt på gymmet ni oxå!

Glöm inte att varje pass räknas, varje set, varje reps.. varje mål mat och varje minut sömn. Det ni gör idag avgör vad resultatet framöver blir.

Denna bild e från mitt livs första benpass som jag spydde på och jag e säker på att det har gett sina resultat, lika väl fysiskt som mentalt. Det var under det passet som jag lärde mej att pressa mej beyond the limits och där rädslan för att ta i så man tror man ska svimma försvann.. ¨
Tack till Johan för en värdefull och givande tid.



Torsdag=pankcakes!

Kom nyss hem från ytterligare en dag på jobbet. Den här veckan har verkligen gått i 300, snart helg ju! :D
Är galet trött nu för tiden, sitter me en kopp kaffe å försöker bli lite pepp inför kvällens benpass.. vene hur det kommer sluta men finns bara ett sätt att ta reda på det. Upp till gymmet å på me musiken så löser det sig!


Bild på dagsformen idag när jag kom hem från jobbet. Lunchbuffé på WKB inkl. pannkakor. Inte tränat magen min sen april men tänkte försöka slänga in ett å annat set framöver.

knegar på..

Blev ett galet bra armpass på tyresö igår. Efteråt var ja matt som schack.. kom ut till ingarö för att kämpa i mej lite käk å kvart i nio gick ja å la mej, däcka dirr!
Idag jobbade ja över så det fick bli en välbehövlig vilodag istället.
Imorgon väntar iaf gymmet!

Här e två övningar som jag supersettade igår bland annat. Bicepscurl och kickbacks..
Armon Adibi e gryyyym!



Nu ringer mat å sovklockan, dags för nattproteinet sen väntar sängen.. zZzzZzzZZzzz
Gonattpuuss!:)

Skön vilodag

Sitter på ingarö efter en arbetsdag och har precis bastat och käkat entrecote med potatis å beanessås, avokado me hemmagjord skagenröra:) ska nog slänga igång öppna spisen å sätta mej i soffan me en bok ja precis börjat på, "Aldrig fucka upp". Precis så här som en perfekt vilodag ska vara! det er ikke no stress! :)
Imorn är blir det ett armpass på Flex Tyresö!
Take care!

RSS 2.0