Huh who?

Har en ny förebild.. Nya stärnskottet på byggarhimlen Jason Huh!


i'm coming home

Hörde denna låt idag och fick rysningar i hela kroppen blev nästan lite smått tårögd.. Så pampig och mäktig!
Spelades på maxvolym på väg till gymmet också, å den passar så grymt bra efter motgångarna jag haft på sista tiden med diverse ryggbesvär och förkylningar. Är säker på att alla kan dra egna paralleler till låttexter.

För att citera första raderna kanye sjunger "back where i belong, yea i never felt so strong! i feel like there's nothing that i can't try and if u with me put your hands high!" Lite så kändes det idag under bröst passet som avslutades med lite mage.


äkta eller fake ischias?

har länge haft återkommande problem med ryggen och på senare tiden har jag även haft en strålande känsla i vänster höft/skinka. misstänker efter lite efterforskningar att ja har nån typ av ischias, falsk eller äkta vet jag dessvärre inte men köpte den på hötorget så den kan ju vara fake. hur som helst så ska jag nog söka vård snart.
Falsk ischias har många olika orsaker men härrör sig således aldrig från ett diskbråck. Här är orsakerna i stället rörelsestörningar i ryggraden eller i bäckenlederna, t ex:
  • överbelastning eller felbelastning av ryggen
  • benlängdsskillnad
  • fel skor
  • gamla fot- eller knäskador
  • fotproblem - nersjunken hålfot
  • sjukdomar i ryggen, bäckenlederna eller höftlederna
  • tjock plånbok <- (mest troligt) ;)

we got a situation!

hola! hoppas det e bättre med er än med mej! har varit borta från träningen i snart två veckor pga att ja har åkt på en dunderförkylning, därav bloggtorkan också :(
känns som att ja krympt i tvätten.. eller så ere kläderna som blivit större..? inget sitter som det brukar å ja känner mej bara som en säck potatis.
vanligtvis går ja ner mej totalt å slutar äta när ja inte kan träna men denna gången har ja faktist skött kosten bra för första gången trots att ja varit borta från gymmet så hoppas att ja har igen det när ja väl är igång igen:)

man kanske skulle beställa en dvd :D


RSS 2.0